Bavimo se uvozom, proizvodnjom, distribucijom i servisom proizvoda za unutrašnju i spoljašnju zaštitu od sunca, kao i unutrašnjom dekoracijom. Pružamo usluge opremanja hotela, poslovnih prostora, javnih objekata, kuća i stanova, sve to po sistemu ključ u ruke. Stojimo Vam na raspolaganju i za kompletan servis, od predloga dizajnera i idejnih rešenja, do montaže u Vašem stambenom ili poslovnom prostoru. Posetite nas na Bulevaru Evrope br. 9 u Novom Sadu i proverite naš asortiman

Instagram

Spoljašnja zaštita

Brisoleji

Predstavljaju aluminijumske konstrukcije, koje se montiraju na spoljašnji deo fasade. Ovaj moderan fasadni sistem za zaštitu od sunca, onemogućava akumulaciju toplote, i obezbeđuje ujednačeno prostiranje  svetlosti u prostorije.

nadokenske-rolete-variant-STRLE-3

Roletne

Predstavljaju spoljašnju zaštitu od različitih vremenskih uslova, uz mogućnost postizanja potpunog ili delimičnog zamračenje prostora. Uz sigurnosnu i odliku osiguravanja privatnosti, roletne imaju i funkciju zvučne i toplotne izolacije.

Komarnici

Predstavljaju efikasnu i jednostavnu zaštitu od insekata. Ovo elegantno, estetsko i pouzdano rešenje ujedno omogućava i cirkulaciju svežeg vazduha,i pogodni su za korišćenje, kako u životnim, tako i u poslovnim prostorima.

Garažna vrata

Predstavljaju funkcionalno i estetsko idejno rešenje za Vaš dom. Poseduju čvrstu konstrukciju, uz pojednostavljen sistem korišćenja. Rolo garažna vrata su savršeno rešenje za zaštitu vaše garaže.

Unutrašnja zaštita

Plise zavese

Predstavljaju jedan od novijih proizvoda na našem tržištu, jedinstvenog dizajna. Savršen su izbor za one koji vole elegantan i sveden stil opremanja, a mogućnost izrade u nestandardnim formama, kao što su krug,polukrug ili trougao, čine ga idealnim rešenjem.

Panel zavese

Predstavljaju elegantno i svedeno, minimalisticko rešenje, prevashodno dizajnirane za velike staklene površine. Kada su postavljene ispred prozora, imaju funkciju zaštite od sunca, a mogu služiti i kao pregrada u enterijeru. Mogućnost kombinovanja boja i teksura platna, čine ga idealnim estetskim detaljem.

Aluminijumski venecijaneri

Predstavljaju ekonomično i efikasno rešenje za zaštitu od sunca, i dugi niz godina su jedno od omiljenih rešenja. Aluminijumski venecijaneri pružaju osećaj privatnosti u suterenima, kancelarijama i mnogim drugim staklenim površinama, i svojim svedenim izgledom doprinose svakom tipu enterijera.

Drveni venecijaneri

Predstavljaju elegantno rešenje uz koje možete optimalno regulisati svetlost u svakoj prostoriji. Pomoću naše široke palete visokokvalitetnih venecijanera možete uvek postići odličan izgled svake prostorija i uneti toplinu drvenih tekstura u enterijer.

Zavese i dekorativni program

Mebl štof

Predstavlja neizostavni deo pri opremanju svakog prostora. Mebl štofovi se prvenstveno koriste za tapaciranje i oblaganje nameštaja, ali svoju primenu nalaze i u izradi prekrivača, jastučnica i ostalih dekorativnih elemenata. Pri samom uređenju enterijera, mebl štof igra značajnu ulogu u samom definisanju stila opremanja, i ima veliki značaj u svakodnevnoj zaštiti Vašeg nameštaja. U našoj ponudi ćete pronaći veliki broj dezena i tekstura, visokokvalitetnih mebl štofova.