Bavimo se uvozom, proizvodnjom, distribucijom i servisom proizvoda za unutrašnju i spoljašnju zaštitu od sunca, kao i unutrašnjom dekoracijom. Pružamo usluge opremanja hotela, poslovnih prostora, javnih objekata, kuća i stanova, sve to po sistemu ključ u ruke. Stojimo Vam na raspolaganju i za kompletan servis, od predloga dizajnera i idejnih rešenja, do montaže u Vašem stambenom ili poslovnom prostoru. Posetite nas na Bulevaru Evrope br. 9 u Novom Sadu i proverite naš asortiman

Instagram

Garnišne

PREDSTAVLJAMO VAM

Dekorativne i plafonske garnišne, savremenog dizajna, izrađene od najkvalitetnijeg materijala. U ponudi imamo veliki izbor dekorativnih garnišni, pogodne za svaki prostoru, koje mogu biti jednoredne ili dvoredne, sa zidnim ili plafonskim nosačima. U asortimanu se nalaze i plafonske garnišne izrađene od aluminija ili PVC-a, sa ponudom jednokanalnih i dvokanalnih, sa ili bez maske.

edf
20170321_130156
cof

U PONUDI IMAMO I

Garnišne sa električnim motorom, koje nude mogućnost kontrolisanja daljinskim upravljanjem, ili se mogu povezati sa automatizovanim sistemom u stanu. Ugrađivanje motora u Vaše zavese sa jednostavnom garnišnom za električne zavese oslobodićete se estetskih i funkcionalnih problema, poput  kablova ili zamršenih konopaca. Rukovanje zavesama na daljinsko upravljanjem nudi mnogo prednosti, omogućava jednostavno upravljanje prozorima koji su nepristupačni ili visoko postavljeni. Dostupne su sa centralnim i bočnim otvaranjem, i diskretno se uklapaju u Vaš dizajn, a ujedno i štite Vašu privatnost i nude zaštitu od sunca jednim klikom.

edf
2

KARAKTERISTIKE PROIZVODA

DEKORATIVNOST

KVALITET

FUNKCIONALNOST

VELIKI IZBOR PROIZVODA

PRILAGODLJIVOST SVAKOM PROSTORU

MOGUĆNOST UGRADNJE ELEKTRIČNOG MOTORA

Date

April 11, 2017

Category

Zavese i dekorativni program