Bavimo se uvozom, proizvodnjom, distribucijom i servisom proizvoda za unutrašnju i spoljašnju zaštitu od sunca, kao i unutrašnjom dekoracijom. Pružamo usluge opremanja hotela, poslovnih prostora, javnih objekata, kuća i stanova, sve to po sistemu ključ u ruke. Stojimo Vam na raspolaganju i za kompletan servis, od predloga dizajnera i idejnih rešenja, do montaže u Vašem stambenom ili poslovnom prostoru. Posetite nas na Bulevaru Evrope br. 9 u Novom Sadu i proverite naš asortiman

Instagram

 

VELUX

Zavese Novi Sad / VELUX
Predstavljamo Vam

VELUX PROIZVODE

Spoljne Tende

VELUX spoljne tende blokiraju značajnu količinu dolazećih sunčevih zraka i sprečavaju pregrevanje prostorije. Spoljne tende smanjuju toplotu do 73% i pomažu održavanju balansirane i prijatne temperature tokom celog dana. Materijal je transparentan i ostavlja otvoren pogled na okruženje dok istovremeno propušta svetlost u prostoriju. VELUX spoljnim tendama se lako upravlja i ugrađuju se iz unutrašnjosti prostorije.

SMANJUJU TOPLOTU DO 73%

MREŽASTI MATERIJAL PROPUŠTA SVETLOST U PROSTORIJU

RUKOVANJE IZ PROSTORIJE

LAKO SE UGRAĐUJU IZ PROSTORIJE

Spoljašnje roletne

VELUX spoljašnje roletne nude potpunu kontrolu unutrašnje klime, štite vaš dom tokom leta i poboljšavaju izolaciju vašeg krovnog prozora tokom letnjih meseci. VELUX spoljašnje roletne takođe pružaju potpuno zamračenje i redukciju buke, stvarajući mračno i toplo okruženje za san i relaksaciju. Napravljene su od čvrstog aluminijuma. Elegantno rešenje bez kompromisa.

SMANJUJU TOPLOTU DO 97%

PRUŽAJU POTPUNO ZAMRAČENJE

POBOLJŠAVAJU IZOLACIJU OD HLADNOĆE

REDUKUJU BUKU OD KIŠE I GRADA

POVEĆAVAJU ZAŠTITU OD PROVALA

Roletne za zatamnjivanje

VELUX roletna za zatamnjenje kombinuje platno za potpuno zamračenje i sistem za pozicioniranje u tri položaja pomoću kukica. Rezultat je jednostavna i veoma pristupačna roletna koja pruža zatamnjenje i prijatnu atmosferu za san i odmor.

ZATAMNJUJUĆI EFEKAT

POZICIONIRANJE U TRI POLOŽAJA I RUKOVANJE UZ POMOĆ KUKICA

DVE BOJE

PICK&CLICK!®

Siesta roletne

VELUX siesta roletne garantuju potpuno zamračenje zahvaljujući svetlonepropusnom dizajnu, koji odlikuju Oeko-Tex® sertifikovane tkanine za zdrav dom i aluminijumske vođice koje su ofarbane u crno sa unutrašnje strane kako bi eliminisale refleksiju.Veoma lak sistem rukovanja omogućava pozicioniranje u bilo kom položaju i uživanje pri rukovanju. Uske bočne vođice koje se savršeno uklapaju u vaš krovni prozor, pružaju kompletnom dizajnu moderan i diskretan izgled.

POTPUNO ZAMRAČENJE

OEKO-TEX® SERTIFIKAT

FLEKSIBILNO POZICIONIRANJE

JEDINSTVEN DIZAJN SA IZUZETNO UZANIM VOĐICAMA

24 BOJE I DEZENA

PICK&CLICK!®

Duo roletne

VELUX duo roletne donose prednosti zamračenja i podešavanja svetlosti. Dve roletne su spojene u jednu, koristeći iste vođice za podešavanje željene  kombinacije svetlosti i zamračenja. Ni jedna druga roletna ne pruža ovoliko nivoa funkcionalnosti, i to je čini idealnim izborom za dečje sobe i druge višenamenske prostorije.

ZAMRAČENJE

KONTROLA SVETLOSTI

OEKO-TEX® SERTIFIKAT

FLEKSIBILNO POZICIONIRANJE

JEDINSTVEN DIZAJN SA IZUZETNO UZANIM VOĐICAMA

24 BOJE SIESTA ROLETNE U KOMBINACIJI S BELOM PLISIRANOM ROLETNOM

PICK&CLICK!®

Disney & VELUX Dream Collection

Naša nova Disney & VELUX Dream Collection obuhvata niz roletni za potpuno zamračenje koje su dizajnirane kako za mlade, tako I za one koji se osećaju tako u srcu. One su najlakši način da se stvori savršen ambijent za zdrav san u spavaćim sobama sa VELUX krovnim prozorima. Od Mikija, Bambija i Vinija Pua, do Mini i Princeze – sa 12 zabavnih I uzbudljivih dezena, svaka soba može biti kao iz mašte.

POTPUNO ZAMRAČENJE

OEKO-TEX® SERTIFIKAT

BEZ ŠTETNIH HEMIKALIJA

PICK&CLICK!®

Star Wars& VELUX Galactic Night Collection

Svež vazduh i zamračena spavaća soba obezbeđuju malim herojima da se brzo prebace u svet snova i nastave svoje avanture u nekim drugim galaksijama. Sve Star Wars& VELUX GalacticNightCollection roletne obezbeđuju totalno zamračenje i ne sadrže nikakave štetne materije, a takođe se veoma lako i jednostavno montiraju. Roletne su na ručno upravljanje i njima se veoma lako upravlja pomoću bočnih vođica.

POTPUNO ZAMRAČENJE

OEKO-TEX® SERTIFIKAT

BEZ ŠTETNIH HEMIKALIJA

PICK&CLICK!®

Unutrašnje roletne

VELUX ekonomične unutrašnje roletne nude jednostavno i prstupačno podešavanje svetlosti. Roletne su sačinjene od platna koje je od čvrstog poliestera koji propušta svetlost i sistemaza pozicioniranje u tri položaja pomoću kukica s kojim se roletna podešava brzo i lako.

USMERAVAJU DOLAZEĆU SVETLOST

POZICIONIRANJE U TRI POLOŽAJA I RUKOVANJE UZ POMOĆ KUKICA

ČETIRI BOJE

PICK&CLICK!®

Plisirane roletne

VELUX plisirane roletne dodaju eleganciju vašem domu svojim dekorativnim dizajnom i ublažavaju sunčevu svetlost. Veliki broj boja i stilova  čine ih inspirativnim dodatkom vašem domu, a pozicioniranje u bilo kom položaju pruža neograničenu fleksibilnost. Pozicionirajte roletnu po vašoj želji u zavisnosti od jačine svetlosti bez ometanja pogleda.

BLAGO USMERAVAJU DOLAZEĆU SVETLOST

ELEGANTAN, DEKORATIVAN EFEKAT

FLEKSIBILNO POZICIONIRANJE

JEDINSTVEN DIZAJN S IZUZETNO UZANIM VOĐICAMA

20 RAZLIČITIH BOJA I DEZENA

PICK&CLICK!®

Rimske roletne

Spremite se da uživate u novim, dekorativnim VELUX rimskim roletnama. Istražite beskonačan potencijal tkanina i bićete inspirisani mekim stilskim efektima koji čine ovu kolekciju prefinjenom i originalnom. Zahvaljujući specifičnom dizajnu rimske roletne, možete veoma lako da promenite platno za svega nekoliko minuta. Samo izaberite vama omiljen dezen.

ELEGANTNE I DEKORATIVNE

UBLAŽAVAJU DOLAZEĆU SVETLOST

FLEKSIBILNO POZICIONIRANJE

JEDINSTVEN DIZAJN S IZUZETNO UZANIM VOĐICAMA

ZAMENLJIVO PLATNO

LAKE ZA ODRŽAVANJE

BEZ VIDLJIVIH KANAPA

20 SAVREMENIH TKANINA

PICK&CLICK!®

Rimske roletne kolekcija by Scholten&Baijings

Inspirisani načinom promene svetlosti od sumraka do svitanja,  Scholten&Baijings su kreirali šest fascinantnih dezena ekskluzivno za VELUX Kolekciju boja. Svaki dezen je dostupan u dva različita materijala. Dezeni su u rasponu od ranog jutarnjeg svitanja preko svetlog podneva do intenzivnog noćnog odsjaja. Sve tkanine su sečene pojedinačno, otkrivajući različite modele u zavisnosti od toga kako su oblikovani. Ovo čini svaku roletnu jedinstvenim umetničkim delom.

Venecijaneri

Laki za održavanje, otporni na vlagu, VELUX venecijaneri su savršeni zakuhinje I kupatila. Ovi bežični, otporni na vlagu, laki za čišćenje venecijaneri sa svojim jedinstvenim dizajnom eliminišu ružne, viseće kanape. Jednostavno nagnite aluminijumske trake u bilo kom pravcu da podesite ugao i količinu svetlosti. Venecijaneri su odlični kada želite da uživate u pogledu i dodatnoj privatnosti.

IDEALNO ZA PROSTORIJE SA VISOKOM VLAŽNOŠĆU

LAKO ČIŠĆENJE

OPTIMALNO PODEŠAVANJE SVETLOSTI

PRUŽA POGLED I OMOGUĆAVA PRIVATNOST

JEDINSTVEN DIZAJN S IZUZETNO UZANIM VOĐICAMA

RUKOVANJE BEZ KANAPA, KRETANJE PO BOČNIM VOĐICAMA

ALUMINIJUMSKE TRAKE BEZ RUPICA DA BI SE SPREČIO NEŽELJENI ULAZ SVETLOSTI

MOGUĆNOST RUČNOGI UPRAVLJANJA PREKO DALJINSKOG UPRAVLJAČA

UGRADNJA ZA NEKOLIKO MINUTA UZ POMOĆ JEDINSTVENOG PICK&CLICK® SISTEMA

DOSTUPNI U 9 BOJA

Termo roletne

VELUX termo roletna od dvostruko naborane plisirane tkanine sa strukturom pčelinjeg saća i aluminijumskim slojem iznutra, poboljšava izolaciju do 34%. Nije fiksirana, ni na vrhu ni na dnu što omogućava pozicioniranje u željeni položaj čime obezbeđuje zamračenje, kontrolu svetlosti i privatnost.

ZAMRAČUJUĆI EFEKAT

POBOLJŠAVA IZOLACIJU DO 34%

PRUŽA PRIVATNOST, A ISTOVREMENO I POGLED

ELEGANTAN DIZAJN S IZUZETNO UZANIM VOĐICAMA

FLEKSIBILNO POZICIONIRANJE U ŽELJENI POLOŽAJ

UGRADNJA ZA NEKOLIKO MINUTA POMOĆU PICK&CLICK!®SISTEMA

DOSTUPNA U 12 BOJA

Komarnik

VELUX komarnik vam dozvoljava da zadržite pogled i svež vazduh – bez insekata. Komarnik se savršeno uklapa s VELUX krovnim prozorom a sastoji se od dugotrajne, transparentne mrežice koja ne ometa pogled kroz prozor. Kada nije u upotrebi mrežica je sakrivena u uskom, aluminijumskom kućištu iznad prozora.

100% ZAŠTITA OD INSEKATA

NOVA, POBOLJŠANA MREŽICA ZA BOLJU VIDLJIVOST I PROPUSTLJIVOST SVETLOSTI

SAVRŠENO SE UKLAPA S VAŠIM VELUX KROVNIM PROZOROM