Bavimo se uvozom, proizvodnjom, distribucijom i servisom proizvoda za unutrašnju i spoljašnju zaštitu od sunca, kao i unutrašnjom dekoracijom. Pružamo usluge opremanja hotela, poslovnih prostora, javnih objekata, kuća i stanova, sve to po sistemu ključ u ruke. Stojimo Vam na raspolaganju i za kompletan servis, od predloga dizajnera i idejnih rešenja, do montaže u Vašem stambenom ili poslovnom prostoru. Posetite nas na Bulevaru Evrope br. 9 u Novom Sadu i proverite naš asortiman

Instagram

Paketo zavese

PREDSTAVLJAMO VAM

Paketo zavese, poznate još i kao Rimske zavese, koje predstavljaju modernu varijaciju klasičnih zavesa. Veoma praktične, zastupljene su pri opremanju životnih i poslovnih prostora. Mogu se sašiti od bilo kog materijala za klasične zavese, black out materijala ili mebla, te se lako uklapaju u sve stilove opremanja enterijera.

4
3

KARAKTERISTIKE PROIZVODA

VELIKI IZBOR MATERIJALA

MNOŠTVO DEZENA

PRAKTIČNOST I FUNKCIONALNOST

ESTETSKI DIZAJNIRANE

VIZUELNA EFEKTNOST

ODLIČNA ZAŠTITA OD SUNCA

1
2
5

U ZAVISNOSTI OD

Vaših potreba, zavese, sa mehanizmom podizanja, mogu biti nabrane ili plisirane, sa ili bez šipkica, i izrađuju se po Vašim dimenzijama. Praktičnost pri održavanje i funkcionalnost čine ovaj proizvod idealnim rešenjem pri opremanju enterijera.

Date

April 11, 2017

Category

Unutrašnja zaštita