Bavimo se uvozom, proizvodnjom, distribucijom i servisom proizvoda za unutrašnju i spoljašnju zaštitu od sunca, kao i unutrašnjom dekoracijom. Pružamo usluge opremanja hotela, poslovnih prostora, javnih objekata, kuća i stanova, sve to po sistemu ključ u ruke. Stojimo Vam na raspolaganju i za kompletan servis, od predloga dizajnera i idejnih rešenja, do montaže u Vašem stambenom ili poslovnom prostoru. Posetite nas na Bulevaru Evrope br. 9 u Novom Sadu i proverite naš asortiman

Instagram

Rolo zavese

PREDSTAVLJAMO VAM

Savršen spoj funkcionalnosti primene i modernog dizajna. Mogućnost biranja dezena i boja nudi Vam širok aspekt primene – bilo da se radi o spavaćoj, dnevnoj ili dečijoj sobi, u našoj ponudi ćete pronaći idejno rešenje koje će se na najbolji način prilagoditi Vašem enterijeru.

1
20160831_095017

KARAKTERISTIKE PROIZVODA

VELIKI IZBOR DEZENA

FUNKCIONALNOST

KVALITETNA IZRADA

VIŠE NIVOA ZAMRAČENJA

SAVRŠENA ZAŠTITA OD SUNCA

MOGUĆNOST UPRAVLJANJA DALJINSKOM KOMANDOM

20151120_120500
20160831_095043
20150627_135358

MODERNA I TEHNIČKI UNAPREĐENA

Verzija roletni, nudi mogućnost biranja nivoa zamračenja, uz veliki izbor materijala i dezena, koji mogu biti za totalno zamračenje (black out), screen platna ili dekorativna platna. Rolo zavese se sastoje od platna i mehanizma koji podiže ili spušta platno, i izrađuju se u skladu sa Vašim dimenzijama.  Mogu se montirati na zid, plafon ili direktno na prozorsko krilo, uz opciju ručnog pogona – upravljanje pomoću lančića ili motornog pogona – upravljanje daljinskom komandom.

Date

April 11, 2017

Category

Unutrašnja zaštita