Bavimo se uvozom, proizvodnjom, distribucijom i servisom proizvoda za unutrašnju i spoljašnju zaštitu od sunca, kao i unutrašnjom dekoracijom. Pružamo usluge opremanja hotela, poslovnih prostora, javnih objekata, kuća i stanova, sve to po sistemu ključ u ruke. Stojimo Vam na raspolaganju i za kompletan servis, od predloga dizajnera i idejnih rešenja, do montaže u Vašem stambenom ili poslovnom prostoru. Posetite nas na Bulevaru Evrope br. 9 u Novom Sadu i proverite naš asortiman

Instagram

Trakaste zavese

PREDSTAVLJAMO VAM

Savremen proizvod za zaštitu od sunca i opremanje stambenih i poslovnih prostora. Moderna i sofisticirana zamisao proizvoda  garantuju savršeno uklapanje u svaki tip objekta, uz svedenu i izraženu lepotu dizajna. Široka paleta dostupnih nijansi garantuje da ćete načiniti pravi izbor u potrazi za savršenim rešenjem, koji će pronaći svoje mesto u Vašem enterijeru.

IMG-76a7f1de072486582463199142fabbaa-V
20160815_190109

KARAKTERISTIKE PROIZVODA

ESTETSKO REŠENJE

DEKORATIVNI KARAKTER

VELIKI IZBOR BOJA

POKRIVANJE VELIKIH POVRŠINA

DUGOTRAJNOST I KVALITET

JEDNOSTAVNOST UPOTREBE

20161128_151612

TRAKASTE ZAVESE

Se najčešće koriste pri pokrivanju velikih otvora, poput širokih izloga, kao i u ulozi unutrašnjeg pregrađivanja prostorija. Sastoje se od niza traka koje se mogu pomerati u stranu, u obe strane ili ka sredini uz pomoć lančića – garantujući funkcionalnost i prilagođavanje Vašim potrebama. Kvalitetni mehanizmi garantuju dugotrajnost proizvoda, dok izrađivanje u skladu sa Vašim dimenzijama i zamislima garantuje savršeno uklapanje u Vaš enterijer.

Date

April 11, 2017

Category

Unutrašnja zaštita