Bavimo se uvozom, proizvodnjom, distribucijom i servisom proizvoda za unutrašnju i spoljašnju zaštitu od sunca, kao i unutrašnjom dekoracijom. Pružamo usluge opremanja hotela, poslovnih prostora, javnih objekata, kuća i stanova, sve to po sistemu ključ u ruke. Stojimo Vam na raspolaganju i za kompletan servis, od predloga dizajnera i idejnih rešenja, do montaže u Vašem stambenom ili poslovnom prostoru. Posetite nas na Bulevaru Evrope br. 9 u Novom Sadu i proverite naš asortiman

Instagram

Zebra zavese

PREDSTAVLJAMO VAM

Praktično rešenje za svaki vid prostora, kako stambenog tako i poslovnog, koje svojim modernim izgledom Vašem prostoru daje drugu dimenziju i dekorativno ga dopunjuje. Svojim inovativnim i jedinstvenim dizajnom, pored estetskih preduslova, odlično ispunjavaju i zahteve u pogledu zaštite od sunca.

2
2222

KARAKTERISTIKE PROIZVODA

MODERAN DIZAJN

ELEGANTAN IZGLED

JEDNOSTAVNO ODRŽAVANJE

DVOSLOJNO PLATNO

MEHANIZAM ZA UPRAVLJANJE

VISOKO-KVALITETNI MATERIJALI

SASTOJE SE OD

Mehanizma i dvoslojnog platna gde se naizmenično smenjuje prozirna i neprozirna polja tkanine, koji Vam omogućavaju da sa lakoćom podešavate zatamnjenost i regulišete svetlost u Vašem prostoru. Izrađujemo ih po Vašim dimenzijama i usklađujemo ih Vašim potrebama, uz veliki izbor dostupnih dezena i boja.

Date

April 11, 2017

Category

Unutrašnja zaštita