Bavimo se uvozom, proizvodnjom, distribucijom i servisom proizvoda za unutrašnju i spoljašnju zaštitu od sunca, kao i unutrašnjom dekoracijom. Pružamo usluge opremanja hotela, poslovnih prostora, javnih objekata, kuća i stanova, sve to po sistemu ključ u ruke. Stojimo Vam na raspolaganju i za kompletan servis, od predloga dizajnera i idejnih rešenja, do montaže u Vašem stambenom ili poslovnom prostoru. Posetite nas na Bulevaru Evrope br. 9 u Novom Sadu i proverite naš asortiman

Instagram

Da budemo tu za Vas

O nama

Uvoz, servis, proizvodnja i distribucija proizvoda

Unutrašnja dekoracija i opremanje objekata

Od idejnih rešenja, do montaže u Vašem prostoru

application

Dostupni na svakom uredjaju

Vodeći se mišljenjem da upoznajući Vaše potrebe unapređujemo naše poslovanje, želeli smo da sebe približimo Vama. Dostupnost na društvenim mrežama omogućava nam da svakodnevno sa Vama delimo priče iz našeg poslovanja, približimo Vam naše proizvode i oslušnemo Vaše predloge.

Upoznajte se sa nama!

Uz veliki izbor

Dekoracija i zaštita

 • Show all
 • Spoljašnja zaštita
 • Unutrašnja zaštita
 • Zavese i dekorativni program

Zebra zavese

Unutrašnja zaštita

Trakaste zavese

Unutrašnja zaštita

Rolo zavese

Unutrašnja zaštita

Paketo zavese

Unutrašnja zaštita

Screen tende

Spoljašnja zaštita

Solomatici-Žaluzine

Spoljašnja zaštita

Pergole

Spoljašnja zaštita

Tende

Spoljašnja zaštita

Zavese i draperije

Zavese i dekorativni program

Dekorativni program

Zavese i dekorativni program

Tapete

Zavese i dekorativni program

Garnišne

Zavese i dekorativni program

Mini zebra zavese

Unutrašnja zaštita

Posebno izdvajamo iz ponude : Pergole

Bilo da se radi o Vašem domu ili ugostiteljskom objektu, pergole su savršeno idejno rešenje. Svojim modernim dizajnom i savremenim sistemom rukovanja, savršeno će se uklopiti u svaki eksterijer. U periodu izrazito sunčanih dana, pružiće Vam neophodnu zaštitu od sunca i toplote, kao i zaštitu od kiše, snega i vetra.

221
b-200-white-poolhouse-glass_bru0072-corr

U ponudi imamo i :

Naša kompanija prati trendove i preferira korišćenje materijala koji moraju zadovoljiti veoma specifične i visoke standarde. U oblasti spoljašnje zaštite od sunca nudimo vam i brisoleje, komarnike, garažna vrata i roletne, kao i plise i panel zavese, kao estetsko rešenje. Kako se danas zahteva sve veće korišćenje pasivne tehnologije, sistemi unutrašnje zaštite od sunca, poput aluminijumskih i drvenih venecijanera, dokazano su sredstvo koje će smanjiti i održati prijatnu temperaturu u prostoru.

Dekoracije

Kreativne tapete za Vaš dom

Kutak za savet

Jedan od nezaobilaznih detalja pri uređenju enterijera su, svakako, tapete. Kao apsolutni trend vladale su 60-tih, a u skorijoj prošlosti su opet pronašle put u naše domove. Svojim modernim i realističnim izgledom i dizajnom polako postaju jedan od naših omiljenih trikova za efektan enterijer.

Pored mnoštva kataloga, nebrojano mnogo motiva, dezena i boja, jako je lako “pogubiti” se i prepustiti se odluci olako. Stoga, savetujemo Vam da ne žurite i da date sebi vremena da pronađete idealnu.

Razmislite o tome šta želite da postignete, uskladite boje i uklopite ih u svoj stil uređenja. Stil tapeta koje odaberete, definisaće izgled Vašeg prostora. Cvetne šare daće prostoru romantičan ton, ornamentma postignite elegantan stil uređenja, a jednobojnim tapetama unesite teksturu i istaknite svoj nameštaj.

I, naravno, potražite pomoć od prodavca koji će Vas svojim znanjem i poznavanjem ponude usmeriti u pravom smeru i olakšati “potragu”.

Ukoliko Vam je potreban savet, mi Vam, svakako, stojimo na raspolaganju.

Partneri

Reference

trakaste rolo zavese

Eipix

Solomatici

Levi 9

Venecijaneri i tende

Velvet

Naše veštine

POSVEĆENOST

PRECIZNOST

PRODUKTIVNOST

INOVATIVNOST

Kontaktirajte nas

  Kontakt

  Adresa

  Bulevar Evrope br. 9
  21000 Novi Sad
  Srbija

  Telefon

  021/6395-232
  063/482-215

  E-mail

  office@sun-screen.rs